Betreft: Maatregelen van ‘Het Leerkwartier’ in verband met de COVID-19 pandemie (Coronavirus)

De verspreiding van het Coronavirus (Covid-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze van ‘Het Leerkwartier’.

Met dit bericht willen wij jou persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die wij nemen om de risico’s in deze lastige tijd tot een minimum te beperken. Het belang van de veiligheid en gezondheid van jou als klant, de gemeenschap en ons team staat daarbij voorop.

Leveringen
Op dit moment kunnen wij het grootste gedeelte van de producten nog steeds leveren. Onze bezorgservice Myparcel heeft ons laten weten in Nederland geen vertragingen te verwachten. In België zijn er helaas wel wat vertragingen, maar er wordt hard gewerkt om dit tot een minimum te beperken. I.v.m. de Belgische maatregelen is de mogelijkheid om pakketten af te halen bij onze partner ‘Dubbel:punt’ in Wuustwezel tot nader orde niet mogelijk.

Het bezoeken van ‘Het Leerkwartier’ in Woerden
Wij hebben besloten om klanten in onze groothandel in Woerden vanaf woensdag 25 maart uitsluitend nog te ontvangen op afspraak. Hiermee voorkomen we dat wij ons niet goed kunnen houden aan de benodigde maatregelen. Dit was voor ons geen makkelijke beslissing, maar wij vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. 

Online service
Wij staan ook in deze bijzondere tijd graag voor je klaar. Dit kan d.m.v. onze webshop, maar ook per mail en via onze nieuwe whatsapp-klantenservice. Wij beseffen dat veel van onze producten nog niet online staan.  Daarom willen wij heel graag een stapje harder lopen door het maken (op aanvraag) van foto’s en indien gewenst het opsturen van samples van de andere producten in onze groothandel.

Laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden.

Namens het team van ‘Het Leerkwartier’

Deel dit verhaal