Het Leerkwartier opent verkooppunt in België

Goed nieuws voor onze Belgische klanten! Op zaterdag 13 april opent het Leerkwartier een verkooppunt bij Dubbel:punt in Wuustwezel. Bij Dubbel:punt vind je meerdere winkels onder één dak. Het is een creatieve hotspot waar activiteiten, nieuwe samenwerkingen, en materialen bij elkaar komen. Als kers op de taart is Dubbel:punt vanaf nu ook een gratis ophaalpunt voor bestellingen uit onze webshop! Met de komst van dit verkooppunt kunnen we onze klanten in de toekomst dus nog sneller en beter van dienst zijn.

Het assortiment zal bestaan uit diverse soorten leder van Het Leerkwartier, waaronder Pigskin (varkenssuède), rundsleder en visleder, beschikbaar vanaf de grootte van een coupon (+/- 45 x 55 cm) tot kwart, halve en hele huiden. Bovendien bestel je hier nu ook eenvoudig onze vaste collecties.

Het leder van Het Leerkwartier vormt een mooie aanvulling op ons assortiment bij Dubbel:punt. We willen hier een plek creëren waar de creatieve duizendpoot zich thuis voelt en naartoe komt voor inspiratie en de mooiste materialen. Wij kijken daarom uit naar de samenwerking met Het Leerkwartier en zijn ervan overtuigd dat we onze klanten hiermee nog meer opties bieden voor het uitvoeren van hun ideeën”, aldus initiatiefnemers Mieke en Lieve.

Feestelijke opening

De feestelijke opening van het verkooppunt vindt plaats op zaterdag 13 april a.s. van 10.00 uur – 14.00 uur. Natuurlijk met hapjes en drankjes en extra veel leder! Je bent van harte welkom.

Wil je op een andere dag langskomen? Dubbel:punt is geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur en donderdagavond van 18.30 – 21.00 uur.

Dubbel:punt
Bredabaan 480
2990 Wuustwezel
België