De beste kwaliteit leder nu ook online te koop in de webshop van Het Leerkwartier!

We zijn heel trots om aan te kondigen dat je ons leder en fournituren nu ook online kunt bestellen! Vandaag wordt de webshop van Het Leerkwartier gelanceerd. Dezelfde hoge kwaliteit producten, maar met het gemak van op je bank bestellen. Woon je ver weg, of heb je even geen zin om door het slechte weer te gaan? Bestel je favoriete producten vanaf nu gewoon online en ga snel aan de slag met jouw creatie.

De webshop is gevuld met onze populairste en meest gekochte items. Wat vind je er allemaal? Ledercoupons en kwart huiden uit onze vaste ledercollecties, de mooiste Italiaanse fournituren, ons populaire IJslandse visleder en de prachtige Excella ritsen. De komende tijd wordt de webshop verder aangevuld met nog veel meer producten. Zoek je iets dat er nu niet tussen staat? Neem contact met ons op voor onze voorraad in de groothandel.

En twijfel je over een bepaalde kleur of product? Bestel dan eerst een kleurkaart in onze webshop. Dan weet je zeker wat je bestelt. Gratis verzending bij bestellingen boven de € 75,- en altijd binnen enkele dagen in huis. We hopen je gauw (online) te zien! Neem snel een kijkje op:

Bezoek webshop